Consulten & Healing

Er zijn verschillende vormen van consulten bij Paragnost Doortje mogelijk, ook op afstand. Ik kijk samen met u naar uw hulpvraag en welke vorm daar het beste bij past.

Het succes van mijn consulten komen voort uit de passie voor mijn werk.

Consulten

Tijdens een consult combineer ik de informatie die u mij geeft met wat ik invoel. Ik ben helderwetend, heldervoelend en helderziend. Zo kan ik u gericht inzicht geven in de oorzaak van het probleem. Ik behandel met mijn handen en kan blokkades opheffen. Hiernaast geef ik advies over ondersteuning op het gebied van homeopathie, bach bloesem therapie en voeding.

Fotoreading

Vaak kan een behandeling ook op afstand gegeven worden, inclusief een advies voor homeopatisch of bach bloesem therapie ondersteuning. Ik heb hiervoor een duidelijke foto nodig en bel je na afloop van de behandeling.

Quantum healing

Wat is Quantum healing? Dat is een methode die via de handen een gerichte stroom energie overbrengt op de ontvanger, die diep in het lichaam doordringt. Quantum healing werkt aan het zelfgenezend vermogen van de ontvanger. Ik help u op deze manier uw chakra’s weer in balans te brengen als u in disbalans bent en ook pijnen en ontstekingen verminderen. Dit is ook goed te doen via de telefoon. Quantum Healing is een oeroude methode die afstamt van indianen.

Huis reinigen

In huizen kunnen ongewenste energieën aanwezig zijn die een grote invloed hebben op je gezondheid en welzijn. De oorzaken hiervan lopen erg uiteen, de gevolgen kunnen groot zijn. Ik kom bij je thuis en kan deze energieën waarnemen en weghalen.

Neem contact met mij op

Een afspraak kan bij mij in de praktijk, maar kan ook via foto lezen of telefonisch.