Doortje Aukes

In feite is iedereen van nature in staat om boodschappen van het onderbewustzijn te ontvangen. Maar lang niet iedereen is zich daar bewust van. Dit komt omdat ons van kleins af aan wordt afgeleerd om te vertrouwen op de stem van ons onderbewustzijn. Kinderen zien en horen vaak veel meer dan volwassenen en krijgen vaak te horen; doe niet zo mal, er is niets etc. Ze leren om dat wat ze waarnemen te negeren en vertrouwen in plaats daarvan op wat hun ouders zien.

Veel mensen zijn daarom sceptisch. Telepathie, communiceren met overledenen… het kan niet. Veel mensen zijn er ook bang voor. Dat is niet nodig. Er is niets engs aan. Zelf ben ik geen ‘zweverig’ type, juist niet. Ik sta met beide benen op de grond en ben vrij direct in het doorgeven van boodschappen.

Het succes van mijn consulten komen voort uit de passie voor mijn werk.

Mijn filosofie

Waarom contact met overledenen?
Soms vragen mensen zich af wat het voor zin heeft om contact te zoeken met overledenen. Het antwoord is heel simpel. Het geeft zo veel steun om te weten dat je dierbare niet echt weg is. Dat hij of zij nog steeds bij je in de buurt is, al is het dan in een heel andere (en voor ons onzichtbare) vorm. De mensen aan gene zijde geven aan dat zij ons vaak laten weten dat ze er zijn maar dat wij ze helaas niet kunnen horen. Daarom zijn ook zij heel blij als er een medium ingeschakeld wordt. Het geeft ook rust aan de andere kant. Naast paragnost ben ik ook gediplomeerd klassiek homeopaat en bachbloesemtherapeut.